Thuis

Besdata  Technology Company Limited 

Certificaat
Van goede kwaliteit Gesinterde Zilveren Zilveren Chlorideelektroden voor verkoop
Van goede kwaliteit Gesinterde Zilveren Zilveren Chlorideelektroden voor verkoop
Klantenoverzichten
De videolaryngoscoopwerken volkomen, Vorige Dinsdag emplyed ik het met succes in de meest zwaarlijvige patiënt die ik ooit, 184,5KG heb gehad! Ik ben zeker het het leven redde!

—— Mauricio Rosario

Is een onschatbaar juweel, is het een cornerston in de behandeling van de luchtmanier!

—— Dr.Hassan

Ik ben online Chatten Nu

Besdata  Technology Company Limited 

1
Besdata  Technology Company Limited 
bedrijf

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : BESDATA
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 2000000-3000000
Opgericht Jaar : 2014
Export pct : 80% - 90%
Certificate: CE/ISO13485/CFDA/CFS

Co. van de Besdatatechnologie, Ltd is professioneel in het leveren van EEGelektroden, EEGkappen, EEG geleidend gelen en deeg. Bovendien verstrekken wij ook standaard en privé etiketproducten, en aangepaste medische toebehoren namens of samen met derde partijen.
De elektroden van het Besdata®eeg worden gemaakt van een verscheidenheid van elektrodenmaterialen (met een laag bedekt Goud, Zuiver Zilveren, Zilveren/Zilveren chloride, Gesinterd Zilveren chloride) om verschillende eisen te ontmoeten, brengen wij stabiele en schone signalen voor nauwkeurige EEGmetingen over.
De kopelektrode van het Unicare is de Zilveren/Zilveren chloride unieke die hoogte - kwaliteit, van zuivere die zilveren wordt gemaakt en met zilveren chloride met een laag wordt bedekt. heeft een zeer laag gelijkstroom-artefact van de compensatie potentieel, minimaal motie en een goede EEGreactie met lage frekwentie. Kan vele dozens tijden worden gebruikt en hun kenmerken van kwaliteitsprestaties handhaven. Zelfs als de laag van zilveren chloride wordt uitgeput, zou het nooit de stabiliteit van de meting beïnvloeden.
Heeft het Besdata® Gesinterde Strookchloride voor nauwkeurige neurale signaalopsporing de voorkeur. Het verstrekt hoogste-van-de-lijnprestaties, die uitstekend voor gelijkstroom en EEG met lage frekwentie zijn
De aanbieding van Besdata® EEG-CAPS tot 128 elektroden van diverse elektrodenmaterialen om aan de behoeften van zowel onderzoekers als werkers uit de gezondheidszorg te voldoen, konden wij kanaal 20, 32, 64 en 128 als norm, ondertussen met aangepaste kanalen aan orde aanbieden.

Zijn het de geleidende Gelen en Deeg van het Besdata®eeg speciaal geformuleerd voor het gebruiken met EEGkappen en Elektroden. Het verstrekt huidvoorbereiding en geleidingsvermogen die dramatisch lagere elektrode-huid impedantie, snel stabiliserende meting, gemakkelijker en geschikt te gebruiken dan andere.

Besdata® breidt voortdurend onze mogelijkheden uit om de onbeperkte mogelijkheden te realiseren om elektrosignalen van hersenen, zelfs het menselijke lichaam te vangen.
En wij zoeken altijd nieuwe kansen om ons netwerk uit te breiden, stap voor stap.

Contactgegevens
Besdata  Technology Company Limited 

Contactpersoon: Mrs. Amanda Lu

Tel.: 86-755-84416070

Fax: 86-755-23039200

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)